1 Su bardagi bulgur
2 Su bardagi et yada tavuk suyu ,sade suyada olur.
Yerelmasi ortaboy 2 adet
Sogan 1 ortaboy
Yarim cay bardagi zeytinyagi
2 corba kasigi tereyagi
ev yapimi domates puresi konservesi
Tuz biber sogan.
Pilav tavasinda yagi isitip,kup dogradigimiz soganlari ,ardindan yine kup dogradigimiz yerelmalarini soteliyoruz,uzerine yikadigimiz bulguru bekletmeden ilave ediyoruz,ara ara karistirip on dakika kavurup domates puresini,iki uc kasik ,koyup biraz daha kavurup suyunu ve tuzunu koyuyoruz,pisince 20 dakika dinlendirip servis yapin uzerini maydonoz la susleyin ,mutlaka deneyin farkli bi tat
Tuz biber sogan.
Pilav tavasinda yagi isitip,kup dogradigimiz soganlari ,ardindan yine kup dogradigimiz yerelmalarini soteliyoruz,uzerine yikadigimiz bulguru bekletmeden ilave ediyoruz,ara ara karistirip on dakika kavurup domates puresini,iki uc kasik ,koyup biraz daha kavurup suyunu ve tuzunu koyuyoruz,pisince 20 dakika dinlendirip servis yapin uzerini maydonoz la susleyin ,mutlaka deneyin farkli bi tat
Hiç yorum yok:
Yorum Gönder