Malzemelerin hepsini dograyip,yag,sirke,tuz koyup karistirin,zeytin ve ceri domates le susleyebilirsiniz.
Posted via Blogaway
Sebze kurulari,tazelerine kiyasla ,farkli bir aroma,farkli bi lezzet,sebze kavurmasini yapmak icin,ben domates,biber,kabak,patlican kurularini karisik kullandim.Hepsinde birer tutam alip yikayin,tenceyeye koyup uzerine su doldurun,makarma haslar gibi,suyunu cekmesini bekleyin,sebzeler yumusayincaya kadar pisirin,suyunu ceken sebzelerin uzerine zeytinyagi gezdirin biraz kavurun,tuzunu ekleyin servis edin,cok guzel oluyor,herkese tavsiye ederim.
Doktorumuz cig sebze yemeyeceksin,gaz yapar deyince,sebzeleri kendi sularinda on dakika haslayip, zeytinyagi,tuz,limon ilave ettim sonuc superdi.bu salatada mor lahana,havuc,turp,sarmsak,sogan,limon,zeytinyagi,kullandim,arzu ederseniz feslegende guzel oluyor.
Malzemeler
Kisi basi bir tane alabalik,tuz ,misir unu,kizartmak icin sivi yag ,ben zeytinyagi kullaniyorum.temizlenmis baliklari,kagit pecetenin uzerine koyup suyunu suzdurun.tuzlayip misir ununa bulayin,bol yagda altini,ustunu iyice kizartin.afiyet olsun.