....................................... cafeays..........................................
İÇECEKLER
(Taşı…)
Ana Sayfa
KEKLER
ANA YEMEKLER
KURABİYELER
BÖREKLER
DOLMALAR
ŞERBETLİ TATLILAR
BULGUR YEMEKLERİ
ÇORBA
BALIK YEMEKLERİ
REÇELLER
ZEYTİNYAĞLILAR
KREPLER
HELVALAR
MEZELER
SALATALAR
PASTALAR
KÖFTELER
PİLAVLAR
İÇECEKLER
▼
28 Aralık 2015 Pazartesi
TARAK TATLISI
›
Tarak tatlısı olarak bilinen bu tatlıyı ben taraksız yaptım.Doğrusu tarak kullanılmamış olsada onunla şekil vermek pek iç açıcı gelmedi.Tır...
KIZILCIK MARMELATLI KURABİYE
›
Bu kurabiyeyi istediğiniz başka marmelatlar lada yapabilirsiniz.istediğiniz herhanği bir meyveyi püre haline getirip şeker ilavesi ile ocakt...
BELLO
›
Bello Mardin yöresine ait bir yemek.Benim verdiğim tarifte mercimek yok dilerseniz bu tarife 1,5-2 su bardağı kırmızı mercimek ekleyerek ...
1 yorum:
PİZZA ETLİEKMEK
›
Adına pizza dedim ama tadı bizim etli ekmeğin tadında.Bir Konya lı olarak hazırladığımız pizza lahmacun adı ne olursa olsun tadını ister is...
ŞİŞ KÖFTE
›
Şiş köfteyi eğer mangalda yapacaksanız verdiğimiz malzemelere 50-100 gm kuyruk yağı ilave etmeyi unutmayın.Köfteye lezzet veren kuyruk yağ...
27 Aralık 2015 Pazar
Sarıyer Böreği
›
Hazır baklava yufkasından kolayca hazırlayıp misafirlerinize ikram edeceğiniz bir börek.Boş vakitlerinizde hazırlayıp pişirmeden buzlukta 1...
Tuzlu Kıtır Kurabiye
›
Tüm kabul günü davetlerinizin vazgeçilmezi olan bir tarif ile karşınızdayım. Tuzlu Kıtır Kurabiyeyi hazırlama aşamasında hamurun içine sal...
HALKA TATLISI
›
Bu tatlının adı halka tatlısı ama şeklini değiştirebilirsiniz.Zikzak çubuk yada resimdeki gibi.Hazırlanması çok kolay.Bu tür tatlılar için ...
ÇEREZLİ ÇİKOLATALI KURABİYE
›
Kuabiyeler kurabiyeler bir çay saatinde benim olmazsa olmazlarımdan.Çay sanki yalnız gelir şöyle boynu bükük tatsız ne kadar şeker atarsan...
26 Aralık 2015 Cumartesi
Şalgam Suyu
›
Şalgam suyu bizim evde çocukluğumdan beri yapılan bir içecek.Babam çok sevdiği için her sene güz mevsiminde çokça yapılır.Biraz da yapımı i...
‹
›
Ana Sayfa
Web sürümünü görüntüle