....................................... cafeays..........................................
İÇECEKLER
(Taşı…)
Ana Sayfa
KEKLER
ANA YEMEKLER
KURABİYELER
BÖREKLER
DOLMALAR
ŞERBETLİ TATLILAR
BULGUR YEMEKLERİ
ÇORBA
BALIK YEMEKLERİ
REÇELLER
ZEYTİNYAĞLILAR
KREPLER
HELVALAR
MEZELER
SALATALAR
PASTALAR
KÖFTELER
PİLAVLAR
İÇECEKLER
▼
21 Ağustos 2014 Perşembe
HÜNKAR BEĞENDİ
›
HÜNKAR BEĞENDİ MALZEMELER Yarım kilo kuşbaşı ( dana kuşbaşı da kullanılabilir ].4 adet patlıcan1 adet soğan .1 adet domates...
12 Ağustos 2014 Salı
REYHAN ŞERBETİ
›
Reyhan bitkisinin hoş kokusunu hep sevmişimdir,tazesini oldugu kadar kurusunuda severek kullarım soslarda,salatalarda,makarnada ve hatta bat...
11 Ağustos 2014 Pazartesi
ÇİNGENE TAVUĞU (ÇİNGENE KEBABI)
›
Çingene kebabı, veya çoban kebabı göçebe yaşayan yanında pişirme malzemesi tencere vesaire olmayanların ( piknikcilerin,avcıların) te...
12 Temmuz 2014 Cumartesi
ELMA KIZARTMASI
›
Vişneli elma kızartması, yedinizmi? Her seyin bir ilki vardır denemenizi tavsiye ederim cok guzel oluyor. Elmalar halka kesilip sıvı yag...
11 Temmuz 2014 Cuma
ZEYTİNYAĞLI BİBER DOLMASI
›
Bilinen bi tarif ama bizde bi söz var: Her avradın yogurt yiyişi farklıdır derler,bu tarifde benden Malzemeler 10 tane dolmalık b...
9 Temmuz 2014 Çarşamba
SAC BÖREGİ
›
SAC BÖREĞİ Çok sevdigim yiyecekerden biridir sac böreği,yufkayı incecik açıp istediginiz malzemeyi koyun,sacda gözleme tav...
TAZE FASULYE
›
Yesil taze fasülye bir kilo,ayiklayıp yıkanır istege göre dilimlenir,yarım su bardagı zeytinyagında bir orta boy kuru sogan sotelenir,dil...
MERCİMEK KÖFTESİ
›
Mercimek köftesi başta kabul günleri olmak üzere sofralarımızın vazgeçilmezlerinden hem piratik hem cocuklar için besleyici bir yemek. ...
BİŞİ ( PİŞİ )
›
Bisi genelde üç aylarda kandil günlerinde yapılıp akraba ve konu komşuya dagıtılan bir çeşit hamur kızartmasıdır ,içine yag çekmemesi...
HİNDİ KEBAP
›
Malzemeler Porsiyon büyüklügünde parçalanmış hindi,bir bardak süt,bir bardak su,tuz,hindinin yagı,derisi Basinçlı tencereyenin ta...
‹
›
Ana Sayfa
Web sürümünü görüntüle