....................................... cafeays..........................................
İÇECEKLER
(Taşı…)
Ana Sayfa
KEKLER
ANA YEMEKLER
KURABİYELER
BÖREKLER
DOLMALAR
ŞERBETLİ TATLILAR
BULGUR YEMEKLERİ
ÇORBA
BALIK YEMEKLERİ
REÇELLER
ZEYTİNYAĞLILAR
KREPLER
HELVALAR
MEZELER
SALATALAR
PASTALAR
KÖFTELER
PİLAVLAR
İÇECEKLER
▼
11 Ağustos 2014 Pazartesi
ÇİNGENE TAVUĞU (ÇİNGENE KEBABI)
›
Çingene kebabı, veya çoban kebabı göçebe yaşayan yanında pişirme malzemesi tencere vesaire olmayanların ( piknikcilerin,avcıların) te...
12 Temmuz 2014 Cumartesi
ELMA KIZARTMASI
›
Vişneli elma kızartması, yedinizmi? Her seyin bir ilki vardır denemenizi tavsiye ederim cok guzel oluyor. Elmalar halka kesilip sıvı yag...
11 Temmuz 2014 Cuma
ZEYTİNYAĞLI BİBER DOLMASI
›
Bilinen bi tarif ama bizde bi söz var: Her avradın yogurt yiyişi farklıdır derler,bu tarifde benden Malzemeler 10 tane dolmalık b...
9 Temmuz 2014 Çarşamba
SAC BÖREGİ
›
SAC BÖREĞİ Çok sevdigim yiyecekerden biridir sac böreği,yufkayı incecik açıp istediginiz malzemeyi koyun,sacda gözleme tav...
TAZE FASULYE
›
Yesil taze fasülye bir kilo,ayiklayıp yıkanır istege göre dilimlenir,yarım su bardagı zeytinyagında bir orta boy kuru sogan sotelenir,dil...
MERCİMEK KÖFTESİ
›
Mercimek köftesi başta kabul günleri olmak üzere sofralarımızın vazgeçilmezlerinden hem piratik hem cocuklar için besleyici bir yemek. ...
BİŞİ ( PİŞİ )
›
Bisi genelde üç aylarda kandil günlerinde yapılıp akraba ve konu komşuya dagıtılan bir çeşit hamur kızartmasıdır ,içine yag çekmemesi...
HİNDİ KEBAP
›
Malzemeler Porsiyon büyüklügünde parçalanmış hindi,bir bardak süt,bir bardak su,tuz,hindinin yagı,derisi Basinçlı tencereyenin ta...
İRMİK HELVASI ( Dondurmalı)
›
Sütlü irmik helvası 1,5 bardak irmik 1.5 bardak süt 1.5 bardak su 150 gram yag ( zeytinyagı & tereyagı) Bir fincan f...
8 Temmuz 2014 Salı
GÜL REÇELİ
›
GÜL REÇELİ ...
‹
›
Ana Sayfa
Web sürümünü görüntüle