....................................... cafeays..........................................
İÇECEKLER
(Taşı…)
Ana Sayfa
KEKLER
ANA YEMEKLER
KURABİYELER
BÖREKLER
DOLMALAR
ŞERBETLİ TATLILAR
BULGUR YEMEKLERİ
ÇORBA
BALIK YEMEKLERİ
REÇELLER
ZEYTİNYAĞLILAR
KREPLER
HELVALAR
MEZELER
SALATALAR
PASTALAR
KÖFTELER
PİLAVLAR
İÇECEKLER
▼
8 Temmuz 2014 Salı
GÜL REÇELİ
›
GÜL REÇELİ ...
25 Şubat 2014 Salı
ALIÇ MARMELATI
›
Aliç pembemsi beyaz renkli çeçekleri; turuncu, kırmızı ve koyu sarı renkte meyveleri olan dalları dikenli çalıya benzeye...
16 Şubat 2014 Pazar
GELİN ÖNÜ
›
Gelin önü babaannemin zamanından kalma,pekmezle yapılan bir tatlı.Halen yasayan buyuklerime bu tatlinin adının neden gelin önü oldugunu s...
6 Şubat 2014 Perşembe
TAŞ KÖFTE
›
Köfte denilince akla kıyma ile yapılan bir çeşit et yemeği gelir, Adinin aksine bu pekmezle yapılan bir TATLI. Malzemeler 1,5 su b...
5 Şubat 2014 Çarşamba
KURU KABAK KAVURMASI
›
Malzemeler 1 kase Kuru kabak 1 tutam kuru biber 1 tutam kuru domates 1 cay bardagi zeytinyagi 1 adet kuru sogan 2 dis sarmsak ...
HİNDİ KAKAÇ ( hindi doner)
›
KAKAÇ Benim annem sarıgeçili yörüğü,yörükler bu yemegi sacda koyun etinden yaparlar.Turkmenis'dan gelen misafirimize bu yemeği ...
FIRINDA AYVA
›
Ayva yiyenin bebegi guzel olur derler,ozellikle hamilelere tavsiye edilir,ama cok sert bir meyve oldugu icin yemekte zorluk cekilir,ben firi...
AYVA TATLISI
›
5 adet ayva 1,5 su bardagi seker 1 su bardagi su 1 paket kremsanti Ayvalar ortadan ikiye bolunup,cekirdekleri cikarilir,soy...
LEVREK KIZARTMASI
›
Levrek in tam mevsimi,herseyi mevsiminde taze taze tuketmek,en sagliklisi. 1 kilo deniz levregi, Kizartmalik yag,tuz, misir unu. L...
MANTAR SOTE
›
300 gram.mantar Yarim cay bardagi zeytinyagi Iki kasik tereyagi Bir tane sarmisak Bir adet kuru sogan Iki,uc sap taze sogan Iki t...
‹
›
Ana Sayfa
Web sürümünü görüntüle